Selecteer een pagina

Het laatste nieuws

Deel 2 verschijnt 9 april

Deel 2 verschijnt 9 april

Goed nieuws! ‘De buurheks en het raadsel van de ster’ is klaar en verschijnt op 9 april. Het boek is nu al te bestellen in de webshop. Wil je een gesigneerd exemplaar? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld.

Deel 2 in ontwikkeling

Deel 2 in ontwikkeling

Schrijfster Wendy Noordzij legt de laatste hand aan de tekst voor het volgende boek. Het tweede deel krijgt de titel: ‘De buurheks en het raadsel van de ster’. Peter van Harmelen zorgt weer voor prachtige illustraties. Dit keer beleven Elsa en Arne samen met buurheks Vevina, Ogham, Arie de kanarie, Theodora en Meneer Kwak een spannend avontuur in een kasteel.

Boek gelanceerd

Boek gelanceerd

Op 23 maart 2019 is het boek feestelijk gepresenteerd in de biologische kruidentuin van De Polderkol in Lelystad. Daarbij was ook illustrator Peter van Harmelen aanwezig. Er werd een kruidenwandeling gehouden en Abe de Verteller las voor.      

Wendy’s eerste kinderboek

Wendy’s eerste kinderboek

‘In veel kinderboeken spelen sprookjesheksen de hoofdrol, terwijl ik graag een verhaal wilde schrijven over een lieve, echte heks’, vertelt Wendy. Het uitbrengen van een eigen boek was een langgekoesterde wens van haar. Foto: HK Photography  

Pin It on Pinterest