Het laatste nieuws

Tijdelijke zomerkorting!

Tijdelijke zomerkorting!

De zomer is een ideale periode om heerlijk te genieten van een goed boek. Daarom is de Buurheks met een leuke zomeractie gestart. De boeken zijn tijdelijk afgeprijsd van 12,99 euro naar 7,99 euro. Bestel snel een exemplaar via deze webshop en geniet lekker in het zonnetje extra voordelig van de avonturen van Elsa, Arne, buurheks Vevina, Ogham, Theodora de poes, Arie de kanarie en de bruine kikker!

Deel 2 in ontwikkeling

Deel 2 in ontwikkeling

Schrijfster Wendy Noordzij legt de laatste hand aan de tekst voor het volgende boek. Het tweede deel krijgt de titel: ‘De buurheks en het geheim van de magische ster’. Peter van Harmelen zorgt weer voor prachtige illustraties. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Boek gelanceerd

Boek gelanceerd

Op 23 maart is het boek feestelijk gepresenteerd in de biologische kruidentuin van De Polderkol in Lelystad. Daarbij was ook illustrator Peter van Harmelen aanwezig. Er werd een kruidenwandeling gehouden en Abe de Verteller las voor.      

Wendy’s eerste kinderboek

Wendy’s eerste kinderboek

‘In veel kinderboeken spelen sprookjesheksen de hoofdrol, terwijl ik graag een verhaal wilde schrijven over een lieve, echte heks’, vertelt Wendy. Het uitbrengen van een eigen boek was een langgekoesterde wens van haar. Foto: HK Photography  

Pin It on Pinterest